Over Waloo

Waloo geeft je de ervaring van die enthousiaste, behulpzame, vriendelijke buur die je graag een stapje verder helpt.

Waloo is dan ook niet zomaar een webshop. Waloo is een online platform dat mensen echt wil helpen beter te worden in iets. Dat doen we in de vorm van how-to’s (uitleg), blogs, de verkoop van producten en het organiseren van events en workshops.

We geloven in een beleving die verder gaat dan slechts het kopen van een product. We geloven dat het tijd is voor een webshop die naast je gaat staan, met je meedenkt en je daarbij onderweg ook nog graag wat leert.

Waloo is ook niet één specifieke buur, het is eigenlijk een hele groep van sympathieke buren die er zijn om jou te helpen, ieder op hun eigen manier en met hun eigen kennis.  Zo kan het bij beautyproducten om een visagist gaan die je tips geeft, bij audioproducten om een DJ of producer die jou tijdens een workshop op weg helpt met jouw nieuwe apparatuur, of een interieurblogger die jou inspireert het net even anders te doen.

Onze droom is een mooie grote ruimte te hebben waar we jullie kunnen ontvangen. Niet alleen om onze producten te laten zien, maar vooral ook om producten echt te beleven. Je kunt hierbij denken aan workshops, demonstraties, maar ook aan barbecues, borrels, en alle andere toffe dingen die je ook met jouw leuke buren zou doen.