Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Op Welk Tijdstip Moet ik de Teatox Drinken?

Door SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond
13 augustus 2015 2 minuten lezen

Fresh Teatox Morning

Voor de meest optimale werking van de Fresh Teatox Morning dien je de thee een half uur voor je ontbijt te drinken. De ingrediënten in deze thee zorgen ervoor dat je een energieboost krijgt. Je metabolisme versnelt hierdoor wat resulteert in een snellere vetverbranding en een energieke start van de dag. Mocht het niet lukken om de thee voor je ontbijt op te drinken, dan kun je het altijd meenemen om het op een later moment op te drinken.

Fresh Teatox Evening

Voor de meest optimale werking van de Fresh Teatox Evening dien je de thee een half uur voordat je gaat slapen te drinken. Door de valeriaan extracten kom je tot rust en zal je een betere nachtrust ervaren. Tegelijkertijd wordt je lichaam gereinigd door de andere extracten.

Samengevat

Probeer beide theesoorten elke dag op hetzelfde tijdstip te nemen. Een lichaam houdt van routines. Door dit ook met de thee te doen zal je een optimale werking ervaren. Onderstaand vind je in het kort de juiste tijdstippen voor het nemen van de teatox:

  • Fresh Teatox Morning: Bereid elke ochtend een half uur voor je ontbijt 2,5 gram Morning Teatox (theelepel) in 200 ml kokend water. Laat trekken voor ongeveer 3 tot 5 minuten. Dit mag ook langer.
  • Fresh Teatox Evening: Bereid elke avond een half uur voordat je gaat slapen 2,5 gram Evening Teatox (theelepel) in 200 ml kokend water. Laat trekken voor ongeveer 3 tot 5 minuten. Dit mag ook langer.
Over SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond

Ik hou van reizen en ontdekken. Ook duik ik graag de virtuele wereld in van gaming. Maak mij wakker voor… een wintersport vakantie!