Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

MacBook Pro Accessoires

Is je MacBook je steun en toeverlaat? Dan is een goede bescherming en juist gebruik voor je MacBook geen overbodige luxe. Om zo lang mogelijk van je MacBook gebruik te maken, heeft Waloo verschillende MacBook Pro accessoires in haar assortiment.

Door SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond
18 oktober 2015 3 minuten lezen

MacBook Pro Hoes

De MacBook Pro Hoes Leder Zwart en MacBook Pro Hoes Leder Bruin beschermen je MacBook tegen krassen en stoten. De hoezen beschikken over verschillende uitsparingen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat de MacBook oververhit raakt en altijd zijn warmte kwijt kan. Dit zorgt voor een langere levensduur van je MacBook. Ook is de MacBook op te laden wanneer de laptop zich in de MacBook Pro Hoes bevindt. Doordat de MacBook Pro Hoes handgemaakt is, zorgt dit voor de beste kwaliteit. De Macbook Pro Hoes is gemaakt van PU leder met een zachte binnenvoering. Dit zorgt ervoor dat de MacBook Pro Hoes fijn is om aan te raken en indien nodig gemakkelijk schoon is te poetsen. De hoezen zijn leverbaar in bruin en zwart.

MacBook Pro Standaard

Net zoals de MacBook Pro Hoes heeft de MacBook Pro Standaard ook verschillende uitsparingen, zodat de MacBook altijd zijn warmte kwijt kan. Doordat de MacBook Standaard gemaakt is van bamboe, zorgt dit voor een super strak design. Met een MacBook Standaard werk je makkelijk op je MacBook en heb je altijd de juiste kijkhoek op je scherm. De Standaard wordt geleverd met een suède opbergzak, zodat je de MacBook Standaard altijd veilig kunt opbergen. De MacBook Standaard is leverbaar in de kleuren licht bamboe hout en walnoot bamboe hout.

MacBook Accessoires

MacBook Houder

Wanneer jij iemand bent waarbij de MacBook geen vaste plek heeft, biedt de MacBook Houder uitkomst. De MacBook staat stevig en stabiel in de houder en heeft zo altijd een vaste plek. Net zoals de MacBook Standaard is er in dezelfde serie ook een MacBook Houder, leverbaar in dezelfde bamboe kleuren zoals de MacBook Standaard. Daardoor vormen de MacBook Houder en MacBook Standaard de perfecte MacBook accessoires voor op je bureau of kast.

Over SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond

Ik hou van reizen en ontdekken. Ook duik ik graag de virtuele wereld in van gaming. Maak mij wakker voor… een wintersport vakantie!