Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

iPhone Fietshouder

Op zoek naar een iPhone fietshouder?

Voor de iPhone zijn veel verschillende apps verkrijgbaar, waarmee je je iPhone ook kunt inzetten om een fietsroute te fietsen of er mee te trainen. Voor navigeren kun je bijvoorbeeld de route.nl app gebruiken. Met deze app kun je knooppunten routes fietsen. Maar welke iPhone fietshouder moet je hebben?

Door Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires
8 augustus 2017 5 minuten lezen

Goedkope iPhone Fietshouder

Finn stuurhouder

Er is al een fietshouder voor je iPhone voor onder de €10,-. De Finn stuurhouder is gemaakt van siliconen materiaal en geschikt voor zo’n beetje alle type smartphones. Door het het elastische materiaal is de houder makkelijk te vormen en vormt zich naar verschillende afmetingen. Je kunt er zelf een tablet mee aan je stuur bevestigen. Een voordelige manier om je iPhone op het stuur van je fiets te bevestigen.
Met een prijs van nog geen €20,- zijn de Tahuna houders een goede keus. De hoes is passend aan je iPhone en je klikt deze eenvoudig op de meegeleverde houder.

Er zijn veel verschillende andere stuurhouder die ook met het Teasi 4Fix systeem werken en waar de houder ook bevestigd op kan worden. De voordelige iPhone fietshouders van Tahuna:

Universele iPhone Fietshouder

Ook van Tahuna is de universele houder, die ook voor andere smartphone gebruikt kunnen worden. Je kunt deze ook draaien zodat je de iPhone in landschap modus kunt draaien. In het najaar is deze ook leverbaar met een Powermodule. Hiermee kun je de iPhone onderweg opladen. Dat is reuze handig omdat je smartphone snel leeg kan rijden als je ermee gaat navigeren.

Houder

Waterdichte iPhone Fietshouder

Neem je je iPhone mee op de fiets en wil je dat deze dan ook tegen regen en vuil beschermd is? Dan zijn er de waterdichte Tahuna houders in verschillende maten. Je bergt de iPhone dan in een case op. De case is dicht te klappen, zodat de iPhone veilig opgeborgen zit. De case klik je makkelijk los van de houder, zodat je deze ook eenvoudig meeneemt. Nadeel van deze cases is dat ze wat groter zijn en er wat lomp kan uitzien op je fiets.

Quadlock iPhone Fietshouder

Finn stuurhouder

Wil je alleen het allerbeste voor je iPhone? Kies dan voor de Quadlock houders voor de iPhone 5, 6 en 7. Deze hebben een perfecte pasvorm, zijn erg mooi afgewerkt en hebben een gepatenteerd klik systeem, waarmee je je dure iPhone veilig vastklikt. Ook verkrijgbaar voor de grotere Plus versies. De bike kits van Quadlock worden geleverd met een beschermhoes, een poncho (waarmee ze waterdicht zijn) en een stuurbevestiging. De beste fietshouder voor je iPhone wordt door Quadlock gemaakt, maar kwaliteit heeft wel zijn prijs.

Je kunt er ook een Quadlock outfront mount bij bestellen, waarmee je iPhone voor het stuur geplaatst kan worden.

Van Quadlock is er ook een perfect passende bike kit voor de nieuwe Samsung Galaxy S8 smartphone. Naar de Samsung Galaxy S8 bikekit. Ook voor de Plus versie.

SP Connect Bike Kits voor de iPhone

Nieuw zijn de Bike Kits van het Duitse merk SP Connect. De fietshouders zijn vergelijkbaar met die van Quadlock, maar het merk heeft een nog uitgebreider assortiment aan houders en accessoires. De beschermende hoes kun je makkelijk op de fietshouder monteren op rechtstreeks op de stuurpen.

Over Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires

Ik ben een enorme fan van elektronica en een echte Apple freak. Zodra ik op pad ga, neem ik altijd mijn systeemcamera mee. Mijn vrienden gaan er ook vanuit dat ik de foto's en filmpjes maak waar we ook maar naartoe gaan.