Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Innovatieve MTB Fietshelm met Verlichting

Door Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires
23 november 2016 5 minuten lezen

Ingebouwde led verlichting

Deze Magicshine Genie fietshelm heeft krachtige led verlichting die in de helm geïntegreerd zit. De led lampen vormen een voorlicht, achterlicht, remlicht en knipperlichten. Super praktisch, omdat je nu geen aparte led fietslamp meer op je helm hoeft te monteren.

Fietshelm

Unieke MTB fietshelm ontwikkeld voor night bikers

Magicshine heeft deze unieke Genie MTB fietshelm ontwikkeld, juist omdat veel night bikers een extra fietslamp monteren op hun helm. Dat zorgt ervoor dat je helm instabieler en zwaarder wordt. Door extra licht op je helm te monteren, kijk je makkelijker door de bocht op een donker trail. Deze mtb fietshelm is een dus een uitkomst voor een rit in het donker.

Achterlicht met geïntegreerd remlicht

Het achterlicht heeft verschillende knipper standen, zodat je altijd goed zichtbaar bent. Tegelijk is dit achterlicht ook een LED remlicht. Een sensor meet je snelheid en zodra je remt blijft het achterlicht continu rood oplichten. Duidelijk zichtbaar voor andere weggebruikers.

USB oplaadbaar en een losse afstandsbediening

Afstandsbediening

De losse afstandsbediening kun je op je helm of op je stuur monteren. Gemonteerd op je stuur kun je gewoon je beide handen aan het stuur houden, ook als je de richtingaanwijzers op de MTB fietshelm van Magicshine Genie gebruikt.

De led verlichting kun je via de fietshelm opladen met een USB kabel. De volle accu geeft je minimaal 3 uur en maximaal 9 uur licht.

Over Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires

Ik ben een enorme fan van elektronica en een echte Apple freak. Zodra ik op pad ga, neem ik altijd mijn systeemcamera mee. Mijn vrienden gaan er ook vanuit dat ik de foto's en filmpjes maak waar we ook maar naartoe gaan.