Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Een Autohouder voor je Smartphone

Om op een handige en veilige manier gebruik te maken van je smartphone tijdens het autorijden gebruik je een smartphone autohouder. Wanneer je op zoek bent naar een autohouder voor je smartphone heb je verschillende mogelijkheden.

Door Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires
28 augustus 2017 4 minuten lezen

Autohouder aan de voorruit of in het luchtrooster

Op basis van de locatie waar je een smartphone autohouder bevestigt, kun je een eerste onderscheid maken. Er zijn autohouders die je aan de voorruit van je auto bevestigd, andere zijn bedoeld voor in het luchtrooster van je auto. Afhankelijk van de kijkhoek die jij het prettigst vindt maak je een keuze.

Een autohouder aan de voorruit

Een autohouder voor aan de voorruit van je auto is voorzien van een basishouder met zuignap. Met de zuignap bevestig je de autohouder aan de voorruit. Het frame voor je smartphone past precies om de contouren van je toestel. Je telefoon zit stevig in het frame en komt niet los tijdens het autorijden. Je kunt het frame onafhankelijk van de basishouder draaien voor de prettigste kijkhoek. Aan het einde van de autorit hoef je alleen je toestel uit het frame te halen. De basishouder met zuignap kun je aan de voorruit van je auto laten hangen. Wanneer je de autohouder een volgende keer wil gebruiken hoef je alleen het toestel nog maar in het frame te plaatsen.

Autohouder aan voorruit

Tip. Met deze autohouders kun je vaak geen hoesje om je toestel plaatsen

Autohouder in het luchtrooster

Autohouder in het luchtrooster

Een autohouder voor in het luchtrooster hang je in de lamellen van het luchtrooster. Het frame voor je smartphone kun je onafhankelijk van het basisframe in het luchtrooster draaien voor de gewenste kijkhoek. Een luchtrooster autohouder met magneetwerking is super handig. Je installeert eenmalig de magnetische basishouder in het luchtrooster van je auto. De bijgeleverde magneet plak je aan de achterkant van je toestel of je plaatst deze onopvallend tussen je telefoon en je beschermhoesje. Voor de bevestiging van je smartphone hoef je alleen je toestel tegen de basishouder te houden. Je telefoon blijft stevig vastzitten op de basishouder tijdens het autorijden.

Universele autohouders

Er zijn autohouders die speciaal bedoeld zijn voor een bepaald type smartphone. Zij beschikken over een frame dat precies op maat is gemaakt voor een bepaald toestel. Andere smartphone autohouders zijn geschikt voor meerdere type smartphones. In deze autohouders kun je smartphones met verschillende afmetingen klemmen, een zeer handige universele autohouder! Met deze autohouder kun je ook een hoesje om je toestel laten zitten

Universele autohouder
Over Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires

Ik ben een enorme fan van elektronica en een echte Apple freak. Zodra ik op pad ga, neem ik altijd mijn systeemcamera mee. Mijn vrienden gaan er ook vanuit dat ik de foto's en filmpjes maak waar we ook maar naartoe gaan.