Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Detox thee: een dagelijkse boost bij het ontgiften!

Het drinken van detox thee heeft verschillende gezondheidsvoordelen en is gemakkelijk op te nemen in je dagelijkse routine. Het is een simpele en effectieve methode om je lichaam te detoxen. Het is ontzettend populair, vooral omdat het kan ondersteunen bij het afvallen. Maar wat is detox thee precies en wat is de werking op ons lichaam? In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten.

Door SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond
25 september 2019 3 minuten lezen

Wat is detox thee?

Detox thee is een specifieke theesoort die wordt gebruikt om het lichaam op een eenvoudige en effectieve manier te ontgiften. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt en wordt ook wel teatox genoemd. Deze naam is ontstaan omdat het kan helpen om toxines (giftige stoffen) uit het lichaam te verwijderen. Bijkomend voordeel is dat de thee een enorme boost kan geven bij het afvallen. Hierover vertellen we later in dit artikel meer.

De werking van detox thee

Detox thee bevat een speciaal geselecteerde mix van onder andere kruiden, extracten en superfoods die je lichaam ondersteunen in de stofwisseling. Je stofwisseling wordt versneld, wat resulteert in het sneller verbranden van calorieën. Ook helpt het je lichaam om op een natuurlijke manier te ontgiften. De extracten werken samen om de inwendige detox te stimuleren. Detox thee kan ook zeker een positief effect hebben wanneer je naast een gezonde levensstijl ook wilt afvallen. De thee die Detoxshop.nl verkoopt bestaat uit een variant voor in de ochtend en een variant voor in de avond.

7 gezondheidsvoordelen van detox thee

In het oude India kwam men er al vroeg achter dat bepaalde theesoorten en andere plantaardige ingrediënten positieve effecten hebben op de gezondheid. Het drinken van detox thee zorgt allereerst dat je lichaam een duwtje in de rug krijgt en je stofwisseling harder gaat werken. Het geeft je energie, draagt bij aan gewichtsverlies en helpt je eetlust te onderdrukken. En niet geheel onbelangrijk: met een verminderde eetlust laat je een stuk makkelijker die aantrekkelijke snacks staan! Wat we vaak horen van onze klanten is dat het eens sterke werking heeft bij het verminderen van het opgeblazen gevoel, en dat is een zeer prettige bijkomstigheid. Onderstaand vind je alle voordelen op een rij:

 1. Boost in je stofwisseling
 2. Goede lichaamsreiniging
 3. Verhoogde energie
 4. Onderdrukte eetlust
 5. Stimuleert vetverbranding
 6. Vermindert opgeblazen gevoel
 7. Bevordert een natuurlijke nachtrust

Detox thee ervaringen

Ben je benieuwd naar ervaringen van onze detox thee? Om de kwaliteit te waarborgen hebben we verschillende (onafhankelijke) bloggers een review laten schrijven. Zij mochten 15 of 30 dagen lang testen of de werking bevalt en wat ze hebben ervaren tijdens de kuur. Ook staan onder onze producten diverse reviews van klanten die het artikel hebben gekocht.

Hoeveel kan ik afvallen?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Onze detox thee heeft een krachtige werking van zichzelf, maar als je extra wilt afvallen hebben we een aantal tips voor je:

 • Ga eens lekker naar de sportschool. Met 3 keer per week kom je al een heel eind;
 • Drink extra water. Dit geeft een verzadigd gevoel, hierdoor heb je minder honger;
 • Vervang enkele maaltijden door grote porties groentes. Hier zitten heel weinig calorieën in;
 • Geniet van de thee en maak bewuste keuzes in voeding!

“ Voel je fresh met de unieke theeblends van Fresh Teatox! “

Fresh Teatox is ontwikkeld om jou te ondersteunen in een gezonde levensstijl. Het helpt jou om je doelen te behalen, ook omdat je bewust bezig bent om je lichaam te voorzien van gezonde voedingsstoffen.

Detox thee kuur

De detox thee van Detoxshop.nl is een lichte detox kuur en kan gemakkelijk worden genomen. Onze thee bestaat uit twee variaties: een cof een pakket voor 30 dagen. Deze pakketten bestaan uit thee voor de ochtend en thee voor de avond. Zo helpt de ‘Teatox Morning’ je letterlijk een energieboost te geven, terwijl de ‘Teatox Evening’ helpt je lichaam te reinigen als je tot rust bent gekomen en gaat slapen. Mocht je extra willen afvallen dan hebben wij een speciaal detox pakket met fatburner; deze bestaat uit een kuur van 30 dagen.

Over SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond

Ik hou van reizen en ontdekken. Ook duik ik graag de virtuele wereld in van gaming. Maak mij wakker voor… een wintersport vakantie!