Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

De Elektrische Bakfiets, een Serieus Alternatief voor de Auto?

De elektrische bakfiets, een serieus alternatief voor de auto? Zeker in drukke binnensteden is de elektrische bakfiets een serieus en duurzaam alternatief voor de auto. Met een elektrische bakfiets breng je kinderen naar school, vervoer je je boodschappen en parkeer je gratis voor de deur. Fietskoeriers zie je er ook veelvuldig mee rond rijden. De elektrische ondersteuning van de bakfiets zorgt ervoor dat je comfortabel en snel op de plek van bestemming komt. De ondersteuning is prettig omdat een elektrische bakfiets een stuk zwaarder is dan een gewone fiets. Met de ondersteuning van een elektrische motor heb je altijd de wind in de rug en haal je er met gemak een snelheid van 25 km/h mee.

Door Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires
20 juni 2017 2 minuten lezen

Nederlandse elektrische bakfiets

Nederland is een fietsland bij uitstek en het is ook niet verwonderlijk dat we voorop lopen in het ontwikkelen van nieuwe fietsen. Zo worden bakfietsen van Urban Arrow in Nederland ontworpen en geproduceerd. Utban Arrow kenmerkt zich door innovatief design en heeft al meerdere prijzen gewonnen. Ook de Fietsfabriek is zo’n innovatief Nederlands fietsbedrijf. Zo levert de Fietsfabriek uit Amsterdam verschillende bakfiets modellen, met of zonder elektrische ondersteuning. De bakfietsen van Urban Arow hebben een sterk en licht frame, dat zorgt voor een goede wendbaarheid. De bakfietsen zijn leverbaar met verschillende opbouwen. De opbouw wordt laag op het frame geplaatst, wat zorgt voor een goed wendbare en stabiele wegligging.

Urban Arrow kent 3 typen bakfietsen. De Family uitvoering kan tot 3 kinderen vervoeren De Cargo uitvoering is met name geschikt voor vervoer van grotere pakketten. Een uitstekende oplossing voor fietskoeriers. Wil je een wat wendbaardere uitvoering, dan is de Shorty een goede keuze. Alle Urban Arrow fietsen zijn voorzien van de nieuwste Bosch middenmotoren. De motoren zijn er in verschillende sterktes. Kies de voor jou beste ondersteining op basis van je wensen en ga na of je veel in de stad fietst of juist meer in heuvelachtig gebied.

De bakken die op de fiets worden gemonteerd zijn gemaakt van een lichte kunststof. Ook motorhelmen worden van EPP gemaakt, een stevig, licht en zacht materiaal.

Over Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires

Ik ben een enorme fan van elektronica en een echte Apple freak. Zodra ik op pad ga, neem ik altijd mijn systeemcamera mee. Mijn vrienden gaan er ook vanuit dat ik de foto's en filmpjes maak waar we ook maar naartoe gaan.