Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Cobi Smartphone Houder Fiets

Innovatieve smartphone houder fiets!

Cobi is een erg innovatief concept dat je smartphone met je fiets integreert. Met de Cobi smartphone houder fiets, monteer je een iPhone of Android toestel veilig op het stuur van je fiets. Download de gratis Cobi app op je smartphone en je kunt ermee navigeren, je activiteiten mee vast leggen, je telefoon opladen en je fiets beveiligen. De Cobi is een dashboard op je fiets. Ook automatische verlichting en een bel zijn in het concept opgenomen. De Bike Brothers geloven in dit innovatieve concept en zijn Cobi partner. Met de Cobi oplossing wordt je smartphone het centrum van elke fietstocht.

Door Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires
28 december 2016 5 minuten lezen

De volgende Cobi Bike versies zijn beschikbaar:

De unieke functies van de Cobi bike houder:

  • Fietshouder voor je smartphone: laad je toestel op en met afstandsbediening aan het stuur
  • Cobi fiets dashboard app inbegrepen: navigatie, fitness, beveiliging en communicatie
  • Navigatie en weersvoorspelling: 3D turn-by-turn navigatie (met stembegeleiding) en weersvoorspellingen
  • AmbiSense light system: automatisch voor en achterlicht (met sensor op achteropkomend verkeer te waarschuwen)
  • Beveiligd en veilig: koppel je smartphone aan de bevestiging en beveilig je fiets ermee
  • Bluetooth en Ant+ ingebouwd om sensoren draadloos mee te koppelen
  • Met de controller die op het stuur wordt bevestigd kun je door je smartphone bladeren en de Cobi app bedienen, maar ook richting aangeven met de achterlamp

Monteer je smartphone en laadt deze op

Met de Cobi oplossing word je smartphone het centrum van je fiets activiteiten. Je smartphone wordt opgeladen tijden de rit en zit veilig en beschermt op de houder die een perfecte pasvorm heeft. Voor iPhone toestellen wordt een poncho meegeleverd, zodat deze ook tegen en vuil regen is beschermd.

Innovatieve verlichting voor op je fiets

De geïntegreerde fietsverlichting van Cobi is geïnspireerd op ontwikkelingen in de auto industrie. Het AmbiSense verlichting voor de fiets heeft ingebouwde sensoren die reageren op omstandigheden en verkeer. Zo ben je altijd optimaal zichtbaar. Overdag fiets je met dagverlichting. Is het echt donker dan schakelt de lamp over op volle kracht. Je kunt ervoor kiezen de lamp automatisch of handmatig de juiste sterkte te laten bepalen.
De achterlamp werkt ook als een remlicht. Op basis van de ingebouwde accelerometer brandt de lamper feller of juist zachter. Rem je af dan zal de lamp ook sterker brander. Zo worden botsingen voorkomen. Met de afstandsbediening op het stuur kun je richting aangeven. Functies die in een auto vanzelfsprekend worden nu naar de fiets gebracht. Extra veilig, zeker omdat fietsers kwetsbaar zijn in het verkeer.

Over Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires

Ik ben een enorme fan van elektronica en een echte Apple freak. Zodra ik op pad ga, neem ik altijd mijn systeemcamera mee. Mijn vrienden gaan er ook vanuit dat ik de foto's en filmpjes maak waar we ook maar naartoe gaan.