Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Bescherming van een Macbook Hoes

Een MacBook is erg vatbaar voor krassen of andere beschadigingen die de MacBook lelijk kunnen beschadigen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Om de kans op een beschadiging te verkleinen is een MacBook hoes of MacBook sleeve de uitgelezen uitkomst!

Door SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond
11 juli 2018 2 minuten lezen

MacBook hoes

Ben je op zoek naar een MacBook Pro hoes of een MacBook Air hoes, Waloo heeft verschillende hoezen voor diverse types MacBook in het assortiment. Als je vaak op pad bent, is het goed beschermen van de MacBook geen overbodige luxe. Onze Waloo MacBook hoezen zijn uitgevoerd in diverse maten en kleuren. MacBook hoezen die je tot een standaard kunt omvouwen, zijn ideaal. Zo heb je altijd de perfecte kijkhoek op de MacBook en dit zorgt voor een ergonomische werkhouding.

Macbook hoes

Passende MacBook hoes

De MacBook hoezen zijn speciaal ontworpen voor de verschillende MacBook’s. Er zit bijna altijd wel een passende hoes tussen voor jouw MacBook. De hoezen hebben een uitsparing voor de trackpad en/of voor de touchbar. Bij elke MacBook hoort weer een andere hoes. Het is daarom belangrijk om de juiste modelcode van je MacBook bij de hand te hebben. Zo kies je altijd juiste, passende hoes voor je MacBook.

Sleeve MacBook

Macbook sleeve

Wil je geen hoes om jouw MacBook tijdens het gebruik van de MacBook dan kun je ook kiezen voor een MacBook sleeve. Het grootste verschil is dat je een sleeve enkel gebruikt bij vervoer. Een MacBook hoes blijft om de MacBook, ook tijdens het werken. De sleeve haal je er weer af bij het werken.

Over SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond

Ik hou van reizen en ontdekken. Ook duik ik graag de virtuele wereld in van gaming. Maak mij wakker voor… een wintersport vakantie!