Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Apple Watch Accessoires

Als echte Apple fanaat stond jij natuurlijk vooraan in de rij op de release datum om als een van de eerste in Nederland de Apple Watch in huis te hebben. De Apple Watch beschikt over verschillende sensoren om je gezondheid en activiteiten te meten. De Apple Watch is jouw persoonlijke fitness coach die je nooit thuis laat liggen. Met de Apple Watch hoef je niet langer bang te zijn dat je ergens te laat aankomt. De Apple Watch is namelijk tot op 50 milliseconden nauwkeurig met de wereldtijd. Een ander erg handig snufje is dat je de Apple Watch ook aan je iPhone kunt koppelen, zo weet je meteen van wie je een berichtje binnen krijgt. 

 

Door Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires
6 september 2019 3 minuten lezen

Apple Watch vele soorten accessoires

Je hebt als consument bij de aanschaf van een Apple Watch verschillende mogelijkheden. Kies je voor de Watch, de Watch Sport of de Watch Edition. Daarnaast zijn de displays van de Apple Watch ook nog eens leverbaar in verschillende groottes, als 38mm of 42mm.
Om alles uit je Apple Watch te halen, heeft Waloo verschillende soorten Apple Watch Accessoires in haar assortiment, verkrijgbaar in de Apple Watch kleuren. Hierbij valt te denken aan een docking station voor je Apple Watch waar je tegelijkertijd ook je iPhone en iPad mee op kunt laden. Of een screenprotector om het display van je mooie Apple Watch optimaal te beschermen tegen krassen en stoten. 

NuDock Power Lamp Station

Met het NuDock Power Lamp Station geef je je kostbare Apple Watch, iPhone en iPad een mooi plekje op je nachtkastje, bureau of in je woonkamer. Het NuDock is tot stand gekomen door de crowdfunding website Indiegogo. Via deze website kon je meehelpen aan het realiseren van dit docking station door geld te investeren. Het NuDock geeft je de mogelijkheid om drie apparaten tegelijkertijd op te laden. Zo hoef je niet bang te zijn dat je met een lege Apple Watch of iPhone de deur uitloopt. De lichtintensiteit van de ingebouwde LED-lamp is eenvoudig te veranderen door over de aanraakgevoelige strip te vegen die in de voet van het NuDock zit. Het NuDock Power Lamp Station beschikt over een MFI licentie, zodat je iPhone of iPad altijd wordt opgeladen, ook na een eventuele iOS update.

Apple Watch Docking Station

Maak een keuze uit ons ruime assortiment aan Apple Watch Docking Stations. Zo heeft Waloo verschillende Apple Watch Docking Stations in haar assortiment die gemaakt zijn van aluminium. Of kies een Apple Watch Docking Station vervaardigd uit bamboe hout. Zo zit er altijd wel een Apple Watch Docking Station tussen die aan jouw wensen voldoet. Een Apple Watch Docking Station is een praktisch Apple Watch accessoire waarmee je je Apple Watch op een luxe manier kunt opladen. Zo kun je de Apple Watch mooi rechtop in dit Apple Watch accessoire plaatsen, terwijl je Apple Watch wordt voorzien van stroom.

Apple Watch Screenprotector

Om nooit meer last te hebben van lelijke krassen en andere gebruikersschade op je Apple Watch, is een Apple Watch Screenprotector een uitstekende keuze. Zeker omdat je je Apple Watch om je pols draagt, stoot je nogal eens ergens tegen aan, waarbij je kostbare Apple Watch flinke schade op kan lopen. Met een Apple Watch Screenprotector houd je krassen buiten de deur, wat zorgt voor een optimale Apple Watch accessoire. Een screenprotector op je Apple Watch is eenvoudig aan te brengen. Neem er even de tijd voor, zodat je dit werkje secuur kunt uitvoeren. De screenprotector is gemaakt van een helder dun en toch stevig glas. Met een Apple Watch screenprotector geef je krassen en vlekken geen schijn van kans meer. Doordat de Apple Watch Screenprotector gemaakt is van gehard glas, is de screenprotector vet afstotend. Daardoor heb je minder snel last van vingerafdrukken op je display. Maak een keuze uit de Apple Watch Screenprotector 38mm of Apple Watch Screenprotector 42 mm.

Over Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires

Ik ben een enorme fan van elektronica en een echte Apple freak. Zodra ik op pad ga, neem ik altijd mijn systeemcamera mee. Mijn vrienden gaan er ook vanuit dat ik de foto's en filmpjes maak waar we ook maar naartoe gaan.