Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Alles is Hout, Accessoires van Hout zijn Hot!

Door SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond
17 februari 2017 3 minuten lezen

Een houten standaard voor je iPad, MacBook of iMac monitor

Waloo heeft diverse houten standaarden voor je iPad, Macbook of de monitor van je iMac. Door de standaard breng je het beeldscherm op de juiste ooghoogte en kun je vanuit een rechte houding op je beeldscherm kijken. Dit zorgt dat je een goede werkhouding aanhoudt. Zeker voor mensen die dagelijks gebruik maken van hun iPad, MacBook of iMac is een goede werkhouding belangrijk om rug- en nekklachten te voorkomen.

Apple stands

De afmetingen maken deze standaarden geschikt voor iedere iPad, MacBook of iMac monitor. De schuine standaard is aan de voorkant voorzien van een opstaand randje waardoor je iPad, Macbook of monitor niet kan vallen of gaan schuiven.

Je MacBook flashy opbergen

De Macbook houder is speciaal bedoeld om je Macbook op een mooie manier op te bergen. Met deze MacBook houder doe je dat op een manier die je Macbook laat opvallen. Je MacBook staat door deze MacBook houder mooi op je bureau of in de kast.

Apple stands

Houten toetsenbord en trackpad houder

Om nog meer houtaccenten te creëren kun je ook je wireless Apple keyboard in een houten toetenbord houder plaatsen. Hetzelfde geldt voor je trackpad. 

Houten docking station voor je iPhone 

In een docking station kun jij je iPhone 4/4S, iPhone 5/5S/5C, iPhone 6/6s of iPhone 7 opladen in een luxe houten standaard. Met deze houten docking station geeft jij je iPhone een mooi plekje op bijvoorbeeld je bureau of nachtkastje.

iPhone stand
Over SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond

Ik hou van reizen en ontdekken. Ook duik ik graag de virtuele wereld in van gaming. Maak mij wakker voor… een wintersport vakantie!