Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

360 Graden Hoesje iPhone - Optimale Bescherming

Voor de meest optimale vorm van bescherming voor je iPhone kies je voor een 360 graden hoesje. Je iPhone is een kostbaar bezit dat je graag goed wilt beschermen met een speciaal iPhone hoesje. Een 360 graden hoesje is gemaakt van siliconen gel (TPU). Een siliconen gel 360 graden hoesje sluit naadloos aan op de contouren van je iPhone.

Door Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires
30 maart 2018 2 minuten lezen

Bescherming van 360 graden

Een 360 graden hoesje beschermt de achterkant en zijkanten van je iPhone. De zijkanten van het hoesje vallen over de voorzijde van het display. Daarnaast heeft dit hoesje een los frontje dat over de zijkant van je scherm loopt en het touchscreen vrij laat. Zo wordt de iPhone 6/6S, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 of iPhone 8 Plus optimaal, aan alle kanten – 360 graden, beschermd.

Super flexibel hoesje

Het 360 graden hoesje voor de iPhone is door het flexibele materiaal makkelijk aan te brengen om je toestel. Het siliconen materiaal vangt schokken bij een val goed op. De zijkanten en achterkant van je iPhone hebben zo minder risico op beschadigingen. De 360 graden hoesjes zijn speciaal gemaakt voor de iPhone 6, 6S, 7, 7 Plus, 8 en 8 Plus.

Gewoon gebruik van je iPhone

360 graden hoesjes verschillende kleuren

Door de uitsparingen in het 360 graden hoesje blijven de camera en de “stil” knop van van je smartphone gewoon te gebruiken. De andere functieknoppen worden beschermd door de siliconen gel. Bij een val zijn ook deze knoppen goed beschermd. Het Apple logo blijft zichtbaar door de uitsparing aan de achterkant van het hoesje.

Verschillende kleuren verkrijgbaar

De 360 graden hoesjes hebben verschillende iPhone kleuren: goud, rosé goud of zwart. Zo valt het hoesje bijna niet op. Of je maakt van je zwarte iPhone tijdelijk een gouden iPhone.

360 graden hoesjes verschillende kleuren

Deze 360 graden hoesjes zijn verkrijgbaar voor de iPhone 6S, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

Over Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires

Ik ben een enorme fan van elektronica en een echte Apple freak. Zodra ik op pad ga, neem ik altijd mijn systeemcamera mee. Mijn vrienden gaan er ook vanuit dat ik de foto's en filmpjes maak waar we ook maar naartoe gaan.