Sugru Mouldable Glue Grijs 3 Stuks

Waardering:
0%
Merk
00006906
€ 8,99
1 werkdag
iDealMastercardVisaKlarnaAchteraf betalen? Geen probleem!
  • Betere Buur Garantie
  • Gratis verzending vanaf €30,-
Nog vragen?We helpen je dolgraag! Klantenservice waloo team
thuiswinkel

Omschrijving product

Sugru kopen in Nederland, het kan nu.

Sugru, wat is dat? Dat leg je het gemakkelijkst uit door wat je ermee kan. Sugru laat schoenen die knellen weer lekker zitten, plakt een lampje op je fiets of boormachine, zet de steel van je koekenpan weer vast, repareert je lekke tas, het rekje van de vaatwasmachine, geeft je muis een betere ergonomie, maakt je telefoon shockproof en je gebroken apple-kabel weer heel.

Omdat producten niet altijd perfect zijn. Bijvoorbeeld: nieuwe schoenen hebben scherpe randjes, snijplanken glijden weg op je aanrecht en brillenpootjes prikken achter je oren. Met een beetje Sugru kun je eigenlijk alles maken. Of ‘beter hacken’, zoals ze zelf zeggen. Met Sugru maak je producten comfortabeler en langer houdbaar. Als je eenmaal bezig bent, wil je niet meer stoppen.

Het product is ontworpen door een Ierse student. Je kunt er mee werken als een soort boetseerklei. Het hecht aan alluminium, staal, glas, hout, leer en zelfs sommige stoffen en plastics. Na 24 uur drogen (op kamertemperatuur), blijft het een hard rubber-achtig materiaal. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren, is waterproof en zelfs houdbaar in de vaatwasser. Het kan temperaturen van -60 tot +180 graden aan.

Het wordt geleverd in pakjes van 5 gram. Na het openknippen heb je zo’n 30 minuten te de tijd om het te verwerken. Het blijft flexibel, perfect dus om iets meer grip te creëren op sleutels, ze zijn gelijk goed herkenbaar, of om flexibele draadjes te verstevigen, zodat ze iets minder snel kapot gaan.

"Sugru hoort in elke gereedschapskist"

Specificaties

Meer informatie
EAN 5060280540196
Verpakking 3-Pack
Lijmsoort Kneedbare Lijm
Droogtijd 6 uur of langer
Merk Sugru
Kleur Grijs