Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Sugru Tips voor Professionele Hacks

Je hebt Sugru aangeschaft. Je hebt dat haakje wat steeds viel, vervangen voor een klodder Sugru. Eindelijk heb je de potjes met planten van de grond aan de muur gehangen. Om dan de Lego poppetjes niet te vergeten die je met Sugru vast gemaakt hebt om je kabels vast te houden. Nu je de smaak te pakken hebt, wil je er toch meer mee gaan doen. Hieronder lees je verschillende hacks die je het gebruik van Sugru nog leuker maken.

Door SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond
20 september 2019 2 minuten lezen

Mix en match je Sugru kleuren voor onzichtbare fixes!

‘Is er geen paarse, roze of groene Sugru?’ Jawel! Hoe cool is dat? Je kunt gewoon stukjes Sugru bij elkaar kneden en elke kleur maken die je wil. Precies weten hoe je moet mixen? Hieronder vind je de kleurenkaart om de perfecte kleur te mengen.

Sugru kleuren 1Sugru kleuren 2

Tip. Begin eerst met het mengen van de lichtere kleuren. Voeg daarna steeds een beetje van de donkere kleur toe.

Patronen maken in Sugru

Texturen maken je Sugru project extra mooi. Het kan een lelijke reparatie omtoveren tot een professionele hack. Bijna alles kan gebruikt worden om texturen en patronen te maken in Sugru, van balpen tot koffieroerstaafje. Hieronder vind je een aantal voorbeelden om te proberen.

Vormgeven 1Vormen 2
Vormen 3Vormen 4

Over SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond

Ik hou van reizen en ontdekken. Ook duik ik graag de virtuele wereld in van gaming. Maak mij wakker voor… een wintersport vakantie!