Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Sportieve Voornemens 2017 met iPhone Accessoires

De kop van 2017 is eraf. Een mooi moment om het over je goede voornemens te hebben. Laat me raden…zit daar meer sporten bij? Nou ik ga het ook wéér proberen. Net als ieder jaar hoop ik deze zomer met een killer body te kunnen genieten van de zomer. Ik weet heel goed wat daarvoor moet gebeuren: sporten.

Door Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires
27 januari 2017 4 minuten lezen

In mijn omgeving lijken mensen niets anders te doen. De hastags vliegen me om de oren: #love2sport!! #fitgirl #fitnesschick! Ik stel me dan enkel de vraag: waar halen al deze mensen hun motivatie vandaan!? “Je moet een sport kiezen die je leuk vindt” zei zo’n sportieveling me laatst. Nou geloof me, ik heb écht al veel sporten geprobeerd maar de zin om me in het zweet te werken blijft ver te zoeken. Dit jaar heb ik me voorgenomen om me te storten in de wereld van het hardlopen. Je kunt gaan wanneer je wilt en je bent niet afhankelijk van anderen.

Apple sportapp

Ik heb al aardig wat kilometertjes gemaakt maar echt leuk vind ik het nog steeds niet. Het enige dat ik leuk vind aan een nieuw sportjaar is de aanschaf van nieuwe kleding en gadgets.

Een sportband of fietshouder voor het sporten

Ik ga in ieder geval nooit lopen zonder een sportarmband. Ik heb er één om mijn arm maar ze zijn ook verkrijgbaar voor om je heup. De sportarmbanden zijn er in verschillende kleuren. Zelf heb ik een roze, omdat die mooi past bij mijn sportoutfit. Door deze sportarmband kan ik mijn iPhone 6 op een veilige en praktische manier meenemen. Ondertussen maak ik gebruik van mijn sportapp en hoor ik de motiverende woorden van mijn coach. Als ik genoeg heb van haar commentaar luister ik naar mijn favoriete muziek.

Sportarmband

Mijn collega pakt regelmatig de fiets om in beweging te blijven. Hij maakt gebruik van een fietshouder voor zijn smartphone. Hierdoor blijft hij net als mij altijd bereikbaar en ook kan hij zijn oortjes aansluiten op zijn smartphone. Doordat hij de fietshouder op het stuur van zijn fiets heeft bevestigd, heeft hij een goed zicht op zijn scherm. Ideaal omdat hij vaak gebruik maakt van de navigatiefunctie.

Enkele zekerheden voor tijdens het sporten

Waterdicht hoesje

Ik merk dat het luisteren van muziek in combinatie met het gebruik van een sportapp veel energie vraagt van mijn telefoon. Daarom neem ik altijd een powerbank met me mee. Deze zijn compact en licht van gewicht waardoor ik er geen last van heb. Met een externe accu op zak heeft in ieder geval mijn telefoon nooit te weinig energie. Externe accu’s zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met diverse laadvermogens.

Voor de zekerheid heb ik mijn smartphone ook altijd in een waterdicht hoesje zitten. Het weer werkt niet altijd mee met zo’n buitensport. Mocht het echt pijpenstelen gaan regenen, bescherm ik mijn iPhone in deze beschermhoes. De meeste waterdichte hoezen zijn geschikt voor meerdere toestellen.
Kortom, er zijn genoeg handige artikelen verkrijgbaar om het sporten aangenamer te maken. Motivatie is jammer genoeg nergens te koop, dat zullen jij en ik echt zelf moeten doen dus GO FOR IT! 

Over Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires

Ik ben een enorme fan van elektronica en een echte Apple freak. Zodra ik op pad ga, neem ik altijd mijn systeemcamera mee. Mijn vrienden gaan er ook vanuit dat ik de foto's en filmpjes maak waar we ook maar naartoe gaan.