Simply Yes! Autumn/Winter 2019 RICE

Zondag 2 juni was het dan weer zover. RICE lanceert de nieuwe najaarscollectie. Dit keer op locatie bij Pine-Apple (verkooppunt van een aantal leuke merken zoals Emma Bridgewater en Chilly’s) in Voorhout. Het belooft vandaag met 30 graden de eerste tropische dag van 2019 te worden, dus ik besluit al vroeg op pad te gaan, zodat ik vanmiddag nog heerlijk aan het strand van de zon kan genieten. Om iets over tienen rijd ik het dorpje, dat midden in de bollenstreek ligt, binnen. Het lijkt hier ondanks het mooie weer deze zondag uitgestorven. Via een aantal smalle landweggentjes en boerenbedrijven sta ik dan ineens voor een grote loods. Al bij de deur word ik door de lieve kleurrijke Arda van RICE zo vrolijke en gezellig ontvangen. Snel neem ik plaats aan een grote tafel in het midden van de loods. Onder het genot van een heerlijk stuk eigengemaakte taart en een cappuccino, kan ik dan eindelijk een eerste blik werpen op de nieuwe collectie. Ik kan natuurlijk niet wachten….

Door MoniekBuurvrouw Wonen & Interieur
4 juli 2019 2 minuten lezen

SIMPLY YES

Voor het thema van deze collectie liet RICE zich inspireren door een boek van Shonda Rhimes “Year of Yes – how to dance it out, stand in the sun and be your own true self”. Na het lezen van dit boek zijn de woorden Simply Yes bij de oprichtster van RICE, Charlotte, in haar hoofd blijven zitten als DE woorden voor de nieuwe collectie. Simply Say Yes, to opportunities, to life, to dance, to your own true self and to color and EVERYDAY MAGIC.
I'm happy here

Melamine

Toch wel de meest succesvolle producten van RICE zijn de melamine bekers, schalen, borden en het bestek. Iedere collectie uitgevoerd in andere tinten en met nieuwe vrolijke printjes. Dé printjes van dit seizoen zijn op volgorde zoals je ze hieronder ziet afgebeeld; Flower Collage, Fall Flower, Leopard and Leaves, Watercolor Splash Pink, Stripe and Feather. Al deze printjes zijn vanaf midden juni te koop bij Waloo. Ik heb ze stiekem alvast op volgorde van mijn voorkeur gezet, zo weet ik welke ik als eerste ga aanschaffen. Heb jij al een favoriet?
Beker 1Beker 2Beker 3Beker 4Beker 5Beker 6

KERST

Kerstmuur

In iedere najaarscollectie heeft RICE ook altijd een aantal items speciaal voor de kerstperiode opgenomen. Zo is er melamine met kerstige printjes, kerstballen, en -ornamenten, kerstmanden, kandelaars en meer. Deze items zijn vanaf september te verkrijgen op Waloo.

Over MoniekBuurvrouw Wonen & Interieur

Mijn naam is Moniek (Mo), 42 jaar en ik woon in Den Haag met mijn liefde, dochters Annabel & Lieselot en hondje Ruby. Al zo lang als ik me herinneren kan, ben ik een enorme fan van het Deense merk RICE. Eerst als enorme liefhebber (lees koper), toen als ondernemer en nu, na de verkoop van mijn webshop Teitloos, als blogger en inkoper. De afgelopen jaren heb ik mijn enorme passie voor interieurstyling kunnen toepassen op ons heerlijke familiehuis dichtbij het strand van Kijkduin.