Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Screenprotector iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 tot aan de Rand

Het scherm van de iPhone is het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone. Op zich is de kwaliteit van een touchscreen behoorlijk verbeterd in de loop van de jaren. De keerzijde van de medaille is dat een scherm snel beschadigd is. Bij een val of door krassen van sleutels in je tas/jaszak. Daarom is een screenprotector raadzaam als bescherming. Zo zorg je voor een goede bescherming van je display.

Door Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires
2 maart 2018 4 minuten lezen

Kwalitatieve screenprotectors

Screenprotectors zijn verkrijgbaar in verschillende mate van kwaliteit. Daar is de prijs dan ook vaak naar. Een screenprotector van gehard glas biedt aan jouw iPhone een zeer goede bescherming.

Op internet iets opzoeken of een filmpje kijken met een barst in het scherm van je iPhone is niet prettig. En kan het display nog meer beschadigen. Heb je al een barst in je scherm en even geen tijd of geld om een iPhone 7 schermreparatie uit te laten voeren, plak dan als tijdelijke oplossing een screenprotector op je iPhone ter bescherming.

Volledig bedekkend

Het is belangrijk dat de screenprotector voor je iPhone goed aansluit. Voor de iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 en iPhone 8 zijn er volledig bedekkende screenprotectors. Elk model heeft een eigen passende screenprotector. Deze screenprotector iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 tot aan de rand bedekken het display van je iPhone tot aan de rand. Zo zie je bijna niet dat er een screenprotector op je smartphone zit. Een goede screenprotector laat geen lijmresten achter als je deze weer van het display verwijdert.

Voorkom schade aan display iPhone

Een goede, volledig bedekkende screenprotector op je iPhone 6, iPhone 7 of iPhone 8 voorkomt:

  • Krassen op het scherm door sleutels of andere scherpe voorwerpen.
  • Viezigheid op het scherm wat er niet meer af gaat.
  • Schittering in het scherm door zonlicht.

Eenvoudig aanbrengen van een screenprotector

In 4 eenvoudige stappen breng je een screenprotector aan op je iPhone. Door deze 4 stappen te volgen, breng je de screenprotector zonder problemen aan op het scherm van je iPhone.

  1. Maak het scherm van je iPhone schoon met het bijgesloten doekje en verwijder eventuele stofdeeltje met de speciale sticker
  2. Pak de screenprotector aan de zijkanten vast en verwijder de folie aan de achterkant van de screenprotector. Raak alleen de zijkanten aan en niet meer de onderkant van de screenprotector.
  3. Je brengt de screenprotector aan vanaf de home button naar boven. Het uitlijnen kun je dan vanaf de home button doen.
  4. Met het stoffen doekje kun je eventuele luchtbelletjes wegwrijven.

Als je deze stappen volgt, is je screenprotector goed aangebracht en het scherm van je smartphone goed beschermd.

Hoesjes voor je iPhone

Als je een iPhone 8 screenprotector of voor iPhone 6, iPhone 6S of iPhone 7 hebt, bescherm dan de randen van je iPhone ook nog met een hoesje. Mocht je smartphone vallen, dan is je iPhone in ieder geval extra beschermd met én een hoesje én een screenprotector.

Over Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires

Ik ben een enorme fan van elektronica en een echte Apple freak. Zodra ik op pad ga, neem ik altijd mijn systeemcamera mee. Mijn vrienden gaan er ook vanuit dat ik de foto's en filmpjes maak waar we ook maar naartoe gaan.