Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

Op Pad: Wat neem je zeker mee naar een festival?

Door Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires
13 juli 2019 2 minuten lezen

Altijd bereikbaar en foto’s kunnen maken

In een tent naar festivals is superleuk. Alleen dan wil je wel graag je telefoon bij je hebben om net die ene fantastische foto te maken. Om dan uren bij die ene stroomvoorziening te gaan staan om je smartphone op te laden, mwah. Een powerbank mag dus niet ontbreken in je festival tas. Met 12000mAh kun je behoorlijk vaak je smartphone opladen. Gemiddeld zo'n vier keer. De powerbank neemt zeker niet teveel ruimte in beslag in je tas en je kan hem makkelijk meenemen. 

Opbergen van geld en telefoon

Alles bij elkaar opbergen zonder dat je telefoon beschadigd, kan in een bookcase met vakjes of in een portemonnee met extra ruimte voor je smartphone. Waloo heeft een uitgebreid assortiment portemonnees en bookcases voor verschillende smartphones. Er zijn verschillende kleuren, motieven, materialen verkrijgbaar. Altijd wel een portemonnee of bookcase die bij je festivaloutfit past. Ook handig op een festival zijn smartphone hoesjes waarmee je in een handomdraai je sigaret aansteekt.

Extra bescherming

Om je smartphone extra te beschermen, kun je je smartphone in een hardcase hoesje doen. Deze hoesjes hebben een harde achterkant en sommige hoesjes hebben ook vakjes achterop de case waarin je pasjes kwijt kunt. Superhandig als je alleen met je betaalpas wilt betalen. Hoef je geen geld meer los mee te nemen.

Niet altijd droog

De weergoden zijn de festivals in Nederland niet altijd goedgezind. Als het weer even niet mee zit, bescherm je smartphone dan in een waterdichte hoes. De waterdichte hoezen van Waloo zijn transparant waardoor je zicht blijft houden op je beeldscherm. Deze hoesjes kun je vaak ook oprollen en zo makkelijk meenemen.

Over Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires

Ik ben een enorme fan van elektronica en een echte Apple freak. Zodra ik op pad ga, neem ik altijd mijn systeemcamera mee. Mijn vrienden gaan er ook vanuit dat ik de foto's en filmpjes maak waar we ook maar naartoe gaan.