Waloo B.V. is op 3 april 2020 in staat van faillissement verklaard. U kunt contact opnemen via waloo@debok.com.

NuDock nu ook in Nederland Verkrijgbaar!

Door Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires
24 november 2015 3 minuten lezen

NuDock Power Lamp Station

Met het NuDock Power Lamp Station geef je je kostbare Apple Watch, iPhone en iPad een mooi plekje op je nachtkastje. Het NuDock is tot stand gekomen door de crowdfunding website Indiegogo. Zo kon je via deze website meehelpen aan het realiseren van dit docking station door geld te investeren. Het NuDock geeft je de mogelijkheid om drie apparaten tegelijkertijd op te laden. Zo ga je nooit meer de deur uit met een lege accu.

NuDock met LED-lamp

Je kunt de lichtintensiteit van de ingebouwde LED-lamp eenvoudig veranderen door over de aanraakgevoelige strip te vegen die in de voet van het NuDock zit. Heb je je boek uitgelezen en wil je gaan slapen? Het NuDock Power Lamp Station beschikt over een slaapstand waarbij de LED-lamp zich na een uur weer automatisch uitschakelt.

NuDock praktisch stijlvol accessoire

Natuurlijk is het NuDock niet alleen geschikt voor op je slaapkamer, maar staat ook super stijlvol op je bureau of in de woonkamer. Het design van het NuDock is zo ontworpen dat je je iPhone (of zelfs een iPad Mini) gemakkelijk kunt opladen. Zelfs als je een hoesje om je toestel hebt zitten. De microfoon en speakeruitgangen zijn netjes vrijgehouden. Makkelijk als je Facetime gebruikt terwijl je iPhone zich in het NuDock bevindt. Het NuDock beschikt over een MFI licentie, zodat je iPhone of iPad ook wordt opgeladen na een iOS update.

NuDock drie apparaten tegelijkertijd opladen

Met het NuDock kun je zowel je iPhone, iPad als je Apple Watch tegelijkertijd opladen, waarbij je wel je eigen Apple Watch oplaadkabel moet gebruiken. De oplaadkabel van de Apple Watch kun je netjes wegwerken in het NuDock. Met een krachtige 2.4A USB aansluiting aan de achterzijde van het NuDock is het mogelijk om nog een extra apparaat aan te sluiten.

NuDock met MFI licentie

Het NuDock Power Station Lamp beschikt over een MFI (Made for iPhone) licentie, zodat je zeker weet dat je iPhone of iPad altijd wordt opgeladen. Omdat het NuDock over een MFI chip beschikt, krijg je geen irritante melding meer dat het NuDock niet wordt ondersteund na een update.

NuDock Powerbank

Tevens is in het NuDock ook een speciaal plaatsje gereserveerd voor de NuKi Powerbank. Dit is een 2000 mAh reserve accu met ingebouwde lightning connector (met MFI licentie) en bevestiging voor aan je sleutelbos. Zo is de NuKi uitgerust met Bluetooth om de NuKi terug te vinden als je je sleutelbos kwijt bent en met een draadloze ontspanknop om foto’s te maken. Altijd handig bij een selfie. Je kunt de NuKi Powerbank op drie verschillende manieren opladen: via het NuDock, via de ingbouwde micro USB-poort of met de meegeleverde lader.

Over Ruben Buurman Computer & Elektronica, Telefoon & Accessoires

Ik ben een enorme fan van elektronica en een echte Apple freak. Zodra ik op pad ga, neem ik altijd mijn systeemcamera mee. Mijn vrienden gaan er ook vanuit dat ik de foto's en filmpjes maak waar we ook maar naartoe gaan.