Kinder iPad 2017 Hoes van Veilig en Stevig EVA Schuim

Kinderen gaan zo makkelijk om met de laatste technologieën, dat zij prima om kunnen gaan met een iPad 2017. Ze spelen er spelletjes op, kijken gewoon lekker een filmpje of maken hun huiswerk op de iPad 2017. Het is geen overbodige luxe om een kinder iPad 2017 hoes om de iPad te doen. Een goede bescherming van je iPad 2017 houdt een ongeluk in een klein hoekje.

Door SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond
20 maart 2018 3 minuten lezen

Stevig en veilig EVA schuim

Alle Waloo kinderhoezen zijn RoHS gecertificeerd. Dat betekent dat het lichte en stevige EVA schuim, waarvan de kinderhoezen zijn gemaakt, vrij is van giftige stoffen. Ook de kinder iPad 2017 hoes is altijd veilig voor mens en dier. Deze Waloo kinder iPad hoezen kunnen met een gerust hart gebruikt worden in een kinderdagverblijf of op scholen.

Let op de RoHS certificering bij aanschaf

Er zijn ook heel veel niet originele kinder iPad hoezen zonder RoHS certificering. Dat zijn kinderhoezen waarin toch nog schadelijke stoffen zitten. De kinderhoezen van Waloo hebben een anti-fake merk en het logo van Waloo. Dan weet je zeker dat het om een kinderhoes van Waloo gaat. En dus een kinderhoes voor iPad met RoHS certificering is.

Uniek ANTI-FAKE mark

Goede bescherming met kinder iPad 2017 hoes

Blauwe kinderhoes

Het EVA schuim biedt optimale bescherming aan alle gevoelige hoeken en randen van de iPad. Daarnaast valt de iPad 2017 kinderhoes aan de voorkant gedeeltelijk over het scherm van de iPad. Dat beschermt het scherm zo optimaal mogelijk tegen valschade. De kinder iPad 2017 hoes heeft een handig handvat. Kleine kinderhandjes kunnen de iPad 2017 makkelijk overal mee naartoe nemen. Of je kunt de iPad 2017 in de kinderhoes rechtop zetten. Sommige iPad 2017 kinderhoezen hebben zelfs 2 handige handvaten. Ideaal om de iPad goed vast te kunnen houden en een filmpje te kijken.

Ideaal voor op school

Op de basisschool leren kinderen al gebruik te maken van de iPad 2017. Het is ook belangrijk om te leren werken met de nieuwste apparatuur. Natuurlijk zorgen de basisscholen voor een goede bescherming van de iPad 2017. Dat is ook wel nodig met het intensieve gebruik van de iPad door de kinderen. Er zijn diverse kleuren en vormen beschikbaar, zodat er voor iedereen altijd de perfecte kinder iPad 2017 hoes beschikbaar is.

Over SorayaBuurvrouw Computer & Elektronica en Mooi & Gezond

Ik hou van reizen en ontdekken. Ook duik ik graag de virtuele wereld in van gaming. Maak mij wakker voor… een wintersport vakantie!